Drie Nederlandse Kampioenen

Geplaatst op 11-06-2012, 13:27
Zondag 10 juni was het NK klootschieten voor de jeugd in Geesteren. Ruim 200 jeugdige klootschieters streden om de titel Nederlands Kampioen. In 8 verschillende categorieën werden wedstrijden verschoten op drie verschillende onderdelen en per categorie werd één persoon gekroond tot Allround Kampioen.

Karlijn Greven is Allround Kampioen geworden bij de meisjes in Categorie 1. Ze won bij alle drie de onderdelen de eerste prijs.
Joyce Arens won de eerste prijs op de baan en werd tweede in het allround klassement bij de meisjes in categorie 2.
Ramon Stevelink werd eerste op de baan bij de jongens in categorie 2 waar Bauke Johannink derde werd. Bauke werd ook tweede in het allround klassement.
Renske Arens werd tweede bij het zetten en twee keer vierde op de staat en op de baan en werd daarmee Allround Nederlands Kampioen bij de meisjes in categorie 3.
Huub Oude Griep werd eerste op de straat, tweede op het veld en derde bij het zetten en werd daarmee algemeen kampioen bij de jongens in categorie 3.

Met drie Allround Kampioenen en twee keer een tweede plaats in het allround klassement en 10 prijzen op verschillende onderdelen heeft de jeugd van KV Nooit Gedacht het zeer goed gedaan. hier klikken voor meer foto's  en hier klikken voor de site van Nooit Gedacht