Geef je op voor de carnavalsoptocht in Noord Deurningen

Geplaatst op 15-01-2018, 12:56
Geef je op voor de carnavalsoptocht in Noord Deurningen

Op vrijdag 9 februari is er weer de Carnavalsoptocht in Noord Deurningen! Versier een fiets, skelter, bolderkar of maak zelf iets grappigs en geef je op! Gemotoriseerde voertuigen zijn uitgesloten van deelname. Deelname is niet alleen leuk voor de kids maar uiteraard ook voor volwassen!

Het opstellen vindt plaats om 13.30 uur aan het Baveldspad / Pastoor Misdorpstraat. Om 14.00 uur zullen wij vertrekken richting de Johanninksweg, de Pastoor Knuifstraat, de Veldweg, Kapelaan v...an Schaikstraat, de Nieuwemestraat en vervolgens zullen we onze eindbestemming bereiken bij De Mare.

Tijdens deze tocht zal een deskundige jury de hele combinatie beoordelen op kleding, wagen en de uitvoering. In verschillende categorie├źn zijn mooie prijzen te winnen!

Opgeven kan voor 29 januari bij Tom Tijdhof via tom@demare-nd.nl. Graag doorgeven: het aantal personen, volwassenen of kind, wel of geen muziek en het thema.

Ook dit jaar is er weer een mooie prijs voor de best versierde buurt. Dus haal alles uit de kast en maak kans op die prijs!`