Sfeervolle kerstmarkt op de Willibrordschool

Geplaatst op 28-12-2016, 08:40
Sfeervolle kerstmarkt op de Willibrordschool

Cheque van €730,- voor ‘Stichting Kinderen van de Voedselbank’!

 

Op donderdag 22 december organiseerde basisschool de Willibrord in Noord Deurningen een kerstmarkt, waarbij de opbrengst bestemd was voor een goed doel: ‘Stichting Kinderen van de voedselbank’.

 

De midwinterhoorn opende de kerstmarkt met ’n Oale Roop. De leerlingen van de Willibrord stonden te trappelen om hun zelfgemaakte kerstartikelen - het resultaat van weken timmeren, figuurzagen, schilderen en decoreren - te verkopen. Mooi uitgestald in sfeervol aangeklede kraampjes vonden deze prachtige kunstwerken gretig aftrek. Ook de kraam met etenswaren werd goed bezocht.

Alle kinderen verzorgden een muzikaal optreden, waarbij de groepen 5 t/m 8 onder leiding van hun vakleerkracht Engels enkele (on)bekende Engelstalige kerstliederen ten gehore brachten.

Dankzij de geweldige inzet van de kinderen, de ouders, de ouderraad en de leerkrachten van de Willibrord is er een bedrag opgehaald van €730,- voor ‘Stichting Kinderen van de Voedselbank’.

De kerstvakantie werd op vrijdag ingeluid met een gezellig kerstontbijt, waarbij de leerlingen voor elkaar een ontbijtje hadden meegebracht in een mooi versierde doos.