Dorpsfeest Noord Deurningen 40 Jarig Jubileum!

Geplaatst op 03-06-2016, 08:50
Dorpsfeest Noord Deurningen 40 Jarig Jubileum!

Dit weekend is het dan zover. Het Dorpsfeest 2016 is dan eindelijk hier! De weergoden zeggen dat het geen koud weekend zal worden. En mocht er onverhoopt toch een spatje regen vallen, dan hebben we de tent om dat van onze hoofden te houden. Wat wil een mens nog meer!

 

Vermaak, dat is wat we nog meer willen tijdens het dorpsfeest. En dat is precies wat je zult krijgen. Dit begint al op de vrijdagavond rond de klok van 19.30 met de niet meer weg te denken Bingo en de inmiddels welbekende black jack competitie. Kom langs en laat zien dat het geluk aan jouw kant staat dit weekend!

Wanneer je op de vrijdag je geluk beproeft hebt, is het zaterdagochtend de beurt aan de jongsten van ons dorp. Deze ochtend staan er weer veel leuke spellen klaar om gespeeld te worden. Natuurlijk kun je per spel weer muntjes verdienen waarmee je in de ‘winkel van sinkel’ leuke speeltjes kunt kopen. En wat te denken van het ‘rad van fortuin’, Al jaren een vast onderdeel op de speelochtend en dus ook niet meer weg te denken.

 

Na deze mooie ochtend is het ’s middags de beurt aan alle kinderen van Noord Deurningen om te laten horen waarom zij over een aantal jaren The Voice gaan winnen. De jaarlijkse talentenjacht geeft je de kans om iedereen te laten zien wat jij in huis hebt! Laat dus van je horen deze middag!

 

En de ouders komen natuurlijk ook aan bod. ’s Avonds is het eerste onderdeel van de Battle van Noord Deurningen, de soundmix. Welke buurt heeft dit jaar de mooiste act in elkaar gezet en laat de rest met de mond vol tanden staan?

 

Zondag staat in het teken van de Battle van Noord Deurningen. Wie sleept de felbegeerde bokaal en dus de eeuwige roem (en de win-klinker) in de wacht.

Na al het sportgedruis is er de tijd om rustig na te genieten en te vieren dat we al 40 jaar lang dit fantastische dorpsfeest mogen vieren. De band Boh Foi Toch zal deze dag tot een geweldig eind brengen onder het genot van een koud drankje.

 

We zien elkaar dit weekend!