Noord Deurningen zoekt collectanten

Geplaatst op 09-05-2016, 22:42
Noord Deurningen zoekt collectanten

Draait mee in lokale Oranje Fonds Collecte van 17 t/m 21 mei, 2016.

Van 17 tot en met 21 mei 2016 collecteert Noord Deurningen via Stichting Emda met de Oranje Fonds Collecte in Noord Deurningen. Van het opgehaalde bedrag blijft de helft in Noord Deurningen. Daarmee zal het Project voor een Wandelroute rondom de Kerk en een betere groenvoorziening rondom de oude slipbaan worden opgezet. De andere helft van de opbrengst besteedt het Fonds aan sociale initiatieven in Overijssel. Aangezien Noord Deurningen voor het project een subsidieaanvraag bij het Oranje Fonds heeft lopen vloeit de rest indirect terug naar de eigen kern. Alles wordt zo lokaal besteed en blijft dichtbij.

Stichting Emda is dringend op zoek naar 8-10 mensen die mee willen helpen te collecteren in de week van 17 tot en met 21 mei a.s. Opgeven kan via:

Stichting Emda, email info@emda.org of telefonisch naar:

Piet IJben, Johanninksweg 1, Noord Deurningen, tel 351883 GSM 06 22396183.

 

 

Oranje Fonds Collecte
Met de Oranje Fonds Collecte helpt het Fonds in heel Nederland stichtingen en verenigingen om extra euro’s op te halen. Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, licht toe: “Stichtingen en verenigingen zijn de sociale lijm van onze samenleving. Ze bestrijden eenzaamheid en geven kwaliteit aan het leven. En daar is altijd extra geld voor nodig. Met de collecte helpen we hen daarbij en we hopen dat veel mensen een paar uurtjes willen bijdragen.”

Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn als beschermpaar nauw betrokken bij het Fonds. Zij bezoeken initiatieven, reiken de Appeltjes van Oranje uit, vieren Burendag en steken de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.

Voor meer informatie neemt u contact op met:
Piet IJben, Voorzitter Stichting Emda, Tel. 0622396183, p.ijben@kpnmail.nl
Voor meer informatie over het Oranje Fonds kijkt u op www.oranjefonds.nl