Noord Deurningen en Stichting Emda collecteren samen met Oranje Fonds

Geplaatst op 09-05-2016, 22:31
Noord Deurningen en Stichting Emda collecteren samen met Oranje Fonds

Opbrengst voor Opzet Wandelroute met Groen rondom de oude Slipbaan en sociale initiatieven in Overijssel.

Van 17 tot en met 21 mei 2016 zullen Noord Deurningen en Stichting Emda met het Oranje Fonds collecteren in Noord Deurningen. Van het bedrag dat men in Noord Deurningen ophaalt, blijft in Noord Deurningen zelf de helft. Daarmee zal het project voor een Wandelroute rondom de Kerk en betere groenvoorziening rondom de oude slipbaan worden opgezet. De andere helft van de opbrengst besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in Overijssel, waarbij ook Noord Deurningen in beeld is. Giften worden zo voor 100 procent besteed en blijven altijd dichtbij.

Gecollecteerd zal worden in de gehele Kern en het bijbehorende buitengebied van Noord Deurningen.

Mocht u de collecte mislopen, bijdragen kunnen ook worden afgegeven of overgemaakt naar:

Stichting Emda, Johanninksweg 1, Noord Deurningen

Bank Rek: IBAN NL58 INGB 0004 7295 69, onder vermelding: Project Oranje Fonds.

 

Met de Oranje Fonds Collecte helpt het Fonds in heel Nederland stichtingen en verenigingen om extra euro’s op te halen. Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, licht toe: “Stichtingen en verenigingen zijn de sociale lijm van onze samenleving. Ze bestrijden eenzaamheid en geven kwaliteit aan het leven. En daar is altijd extra geld voor nodig. Met de collecte helpen we hen daarbij en we hopen dat veel mensen willen bijdragen.”

Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn als beschermpaar nauw betrokken bij het Fonds. Zij bezoeken initiatieven, reiken de Appeltjes van Oranje uit, vieren Burendag en steken de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.

Voor meer informatie neemt u contact op met:
Piet IJben, voorzitter Stichting Emda, tel. 0622396183, p.ijben@kpnmail.nl of
Voor meer informatie over de Oranje Fonds Collecte kijkt u op www.oranjefonds.nl/collecte