Glasvezel

Geplaatst op 19-12-2015, 11:35

We hebben als Noord Deurningen een geweldige kans gekregen! Na Tubbergen is nu Dinkelland (samen met Borne en Oldenzaal) aan de buurt voor de aanleg van Glasvezel in het buitengebied. Geen traag internet meer of falende tv bij storm. En de prijs voor dit alles is vaak net zo goedkoop of zelfs goedkoper dan de pakketten welke je nu hebt afgesloten. 

Wat moet er gebeuren? Je hebben 2 maanden de tijd om te beslissen of je mee wilt doen. Op 15 februari valt het besluit of er wel of geen glasvezel wordt aangelegd. Dit betekend dat 50% van de aansluitingen van ons buitengebied op dat moment een abonnement moet hebben afgesloten. Dit lijkt ons haalbaar, want deze kans kunnen we niet laten schieten. 

Hoe dit precies in z'n werk gaat krijg je te horen op de informatieavond van de cogas. Hier kun je ook vragen naar eventuele kosten want de aanbieders van de tv en internetpakketten zijn ook aanwezig!

Wij als Kernraad willen iedereen in het buitengebied oproepen om dit zeer serieus te nemen. Dit is een kans welke we niet nog een keer krijgen. Het ligt dus compleet in jullie handen. De informatieavonden zijn op:

Maandag 7 december om 19.30 uur bij Hutten in Rossum 
Dinsdag 8 december om 19.30 bij Pelle's Cafe in Deurningen
Woensdag 9 december om 19.30 uur bij Bruins in Saasveld
Donderdag 10 december om 19.30 uur bij Gasterrij de Smid in Lattrop. 

Op Donderdag 10 december zal ook de Kernraad Noord Deurningen aanwezig zijn bij de smid voor eventuele vragen. 

Graag zien we zo veel mogelijk mensen op deze donderdag bij de Smid! 

De Kernraad Noord Deurningen.