De Bon van Noordoost Twente

Geplaatst op 26-05-2021, 23:07
De Bon van Noordoost Twente

€80,- cadeau voor huiseigenaren 

Vanaf 17 mei tot half juni ontvangen alle huiseigenaren in de gemeenten Dinkelland, Losser, Oldenzaal en Tubbergen de Bon van Noordoost Twente. De bon is een financieel steuntje in de rug om energiebesparende maatregelen te nemen. De bon heeft een waarde van € 80 en kan worden gebruikt voor de aanschaf van bijvoorbeeld ledlampen, radiatorfolie, tochtstrips of een energiebesparende douchekop. Een vergelijkbare actie voor huurders volgt later dit jaar.

Hele jaar geldig
De bon kan online worden besteed op www.debonvannoordoosttwente.nl/bespaarshop of bij de lokale bouwmarkten. Alle bouwmarkten in onze vier Noordoost Twentse gemeenten doen mee. Wie het groter wil aanpakken, kan de bon ook gebruiken voor een professioneel advies op maat voor het verduurzamen van de eigen woning. De bon moet in één keer worden gebruikt en is tot het einde van dit jaar geldig. In totaal worden bijna 31.000 bonnen verspreid in de vier gemeenten. De keuze voor ‘geleidelijke verspreiding’ van de bonnen –over een periode van 5 weken-  is gemaakt om druk op de bouwmarkten te voorkomen. 

Hebt u zelf een eigen woning in één van genoemde gemeenten? Houd dan uw brievenbus in de gaten. Attendeer ook buren, familie en bekenden op deze bon! De waarde is groot en door de energiebesparende producten te kopen en in gebruik te nemen bespaart u snel geld én energie.

Energietransitie
De gemeenten Dinkelland, Losser, Oldenzaal en Tubbergen werken samen aan de energietransitie onder de naam Energie van Noordoost Twente. De energietransitie staat voor de overgang van het gebruik van fossiele brandstoffen zoals olie en aardgas naar energie uit duurzame bronnen. Omdat energie die we niet gebruiken ook niet gemaakt hoeft te worden, wordt in deze campagne aandacht gevraagd voor energiebesparing.

Bron: https://www.dinkelland.nl/de-bon-van-noordoost-twente-80-euro-voor-energiebesparing