Gerard Krabbe ontvangt lintje

Geplaatst op 26-04-2021, 14:22
Gerard Krabbe ontvangt lintje

Op maandag 26 april 2021 ontving Gerard Krabbe een Koninklijke Onderscheiding (lintje) uit handen van burgemeester John Joosten van Dinkelland. Daarmee is Gerard nu Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Maandagmorgen werd Gerard thuis verrast door burgemeester John Joosten die hem de Koninklijke Onderscheiding gaf als blijk van waardering omdat hij zich op bijzondere wijze, en vaak vrijwillig, heeft ingezet voor onze samenleving.

Gerard heeft zich meer dan 40 jaar ingezet als vrijwilliger bij verschillende besturen, stichtingen en werkgroepen. Functies als penningmeester of voorzitter waren hem niet vreemd en hij gaf altijd de volle 100%. Gerard liet zich vooral als initiatiefnemer zien en zijn grootste project was De Mare in 2009. Een project waar menigeen jaloers op was en waar Gerard zijn kennis en kunde graag op los liet. Als oud raadslid wist Gerard de ingangen bij verschillende instanties goed te vinden.

Vorig jaar vond hij het tijd voor vernieuwing en gaf de voorzittershamer van de Mare door aan de jeugd.
Echter, Gerard blijft zich tot de dag van vandaag inzetten voor de gemeenschap van Noord Deurningen; iets waar we hem zeer dankbaar voor zijn.

Gerard, Mariette en familie; van harte gefeliciteerd!