Kaarttoernooi Pater Eppink

Geplaatst op 21-12-2019, 21:59
Kaarttoernooi Pater Eppink
Op 3 januari 2020 is het weer zover, dan gaat voor de 44ste keer het kaarttoernooi ten bate van het missiewerk van pater Fons Eppink van start.

De opbrengst van dit toernooi wordt dit jaar besteed aan opleidingen voor studenten uit Congo. Er is daar heel veel behoefte aan goed opgeleide mensen in de medische zorg, zoals doktoren enz.
Ook gaat een deel van het geld naar een project voor doofstomme kinderen in Basankusu in Congo. Een zuster van een plaatselijke congregatie is begonnen met speciaal onderwijs voor deze kinderen en heeft dringend hulp nodig.
Al met al kan iedereen er van overtuigd zijn dat de opbrengst, die we persoonlijk aan pater Eppink overhandigen, zeer goed besteed zal worden.

Het kruisjastoernooi gaat beginnen op 3 januari 2020. Het seriekaarten bestaat uit 9 avonden waarvan de beste 7 meetellen voor het eindklassement.
Op vrijdag 13 maart is de prijsuitreiking van het hele toernooi.

We hebben weer een groot aantal adverteerders en sponsoren bereid gevonden om diverse prijzen beschikbaar te stellen voor zowel het eindklassement als voor elke avond afzonderlijk, hiervoor onze hartelijke dank.
De avonden zijn in de kantine van K.V. Nooit-Gedacht aan het Gravenveen te Noord-Deurningen, aanvang 20.00 uur. En voor belangstellende die niet kunnen of willen kaarten is er ook ruimte voor een gezellige avond aan de bar zodat ze mee kunnen doen aan de grandioze loterij, aanvang 21.30 uur.

Rest ons nog om namens Fons Eppink en de organisatie van dit toernooi iedereen een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar te wensen.