Feestelijke presentatie duofiets Stichting Samenwelzijn Noord Deurningen

Geplaatst op 16-06-2019, 20:38
 Feestelijke presentatie duofiets Stichting Samenwelzijn Noord Deurningen
Afgelopen woensdagmiddag was het openhuis voor Stichting Samenwelzijn Noord Deurningen. Vanaf 14.00 uur waren de deuren geopend van het Kulturhus de Mare waar deze middag een aantal activiteiten extra in de “schijnwerpers” stonden. Je kon kijken of deelnemen met onderstaande activiteiten:

* Ouderengym- Koersbal- Jeu de boules

Velen hebben hieraan gehoor gegeven. Het was tevens een uitstekende gelegenheid om onder het genot van een kop koffie andere mensen te ontmoeten. Helaas kon door het slechte weer de Jeu de Boules niet doorgaan, maar alle aanwezigen hebben zich goed vermaakt met de gym en de  koersbal.

Duofiets

Stichting Samenwelzijn Noord Deurningen is de trotse eigenaar van een duofiets. Aangezien  het weer het helaas niet toestond hebben we de duofiets feestelijk onthaald in de gymzaal van de Mare. Deze duofiets is mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds.

Voor velen die niet meer in staat zijn zelfstandig te fietsen is er nu de mogelijkheid gebruik te maken van deze elektrische duofiets. Samen met iemand genieten van de natuur en misschien wel een ijsje te eten of een terrasje te pakken. Voor wie geen maatje heeft om mee te gaan, in overleg zijn er mogelijkheden.

Mocht u gebruik willen maken van de fiets kunt u contact opnemen met T. Tijdhof via mail samenwelzijnnrd@gmail.com of kijk op de site www.noord-deurningen.nl